Sziasztok!
Új tagként vagyok jelen, ám régi régi nagy kedvelője vagyok a Zeldának.
Angolul magas fokon tudok, úgyhogy úgy gondoltam, közre tudnék működni a magyarítási projektjeitekben.
A kérdésem az, hogy van-e még 2-3 lelkes ember, mint én, akivel közösen tudnánk ezt a nemes akciót művelni?
Várom válaszaitokat, reménykedvén a pozitív reakciókban!
Legyen szép napotok, hetetek!
U.i. Sok fordításban vettem már részt, legalább féltucat szoftvert és programot fordítottam le angolról magyarra, és legutóbb egy ingatlanközvetítő cég honlapját is átvittem angolról magyar nyelvűre (https://hu.flatfy.com/). Írjatok, ha úgy gondoljátok, szívesen dolgoznátok velem együtt, várom jelentkezéseteket.
Fordítani szeretnék
-
Re: Fordítani szeretnék
Kedves Szandra!
Minden forditonak nagyon orulunk, foleg aki szereti a Zelda vilagat. Plane, hogy ha jo angolos is egyben! Arra kerlek, hogy toltsd le a forditasi dokumentaciot a letoltes szekciobol es olvasd el figyelmesen! Ha ertelmezted es meg mindig van kedved forditani, akkor irj nekem a csomi35@gmail.com-ra!
udvozlettel:
csomi
Minden forditonak nagyon orulunk, foleg aki szereti a Zelda vilagat. Plane, hogy ha jo angolos is egyben! Arra kerlek, hogy toltsd le a forditasi dokumentaciot a letoltes szekciobol es olvasd el figyelmesen! Ha ertelmezted es meg mindig van kedved forditani, akkor irj nekem a csomi35@gmail.com-ra!
udvozlettel:
csomi
Vissza: “Fordítónak jelentkezem”